How to back your bag like a pro :)

Guy packs a month worth of clothes

Advertisements
About

Peter Bucht heter jag och bor i knivsta. Jag har tränat kampsport sedan 1982. Började karriären med judo, sen Ju Jutsu och började crossträna Kickboxning efter två år inom jutsun. 1992 gjorde jag lumpen i Boden och då lades den lokala jutsu klubben ned och då började jag träna Ashihara Karate. Det var vändpunkten i mitt kampsportintresse, nu började jag träna hårt...oftast 6 pass i veckan. Jag åkte på varenda läger som fanns i sverige. 1995 tog jag mitt svarta bälte i holland. 1998 råkade jag av en slump höra talas om en mma tävling som hette Fighter Open. Så jag tränade 2 v och ställde upp och kom tvåa. Då mötte jag även Augus Wallén som hjälpte mig starta upp en Shootfighting klubb i Kalix. Sedan dess har jag tävlat i Shootfighting, Submissionwrestling och Karate. Jag har på senare år mest tränat i Södertälje mma och BJJ. Waldo som instruerar där är en aldrig sinande källa av kunskap Jag har även kört en del på Sthlm Shoot och Hilti. Men sedan flytten feb 2008 till knivsta så håller jag till på www.klubben.se/kampform. Dvs när jag inte instruerar på Form i knivsta www.formhuset.se

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s