Wifi sensor to your plants!

koubachi-wi-fi-plant-sensor

Wifi sensor to your plants!

This might be something for when ill have our house fully wired 🙂

Advertisements
About

Peter Bucht heter jag och bor i knivsta. Jag har trÀnat kampsport sedan 1982. Började karriÀren med judo, sen Ju Jutsu och började crosstrÀna Kickboxning efter tvÄ Är inom jutsun. 1992 gjorde jag lumpen i Boden och dÄ lades den lokala jutsu klubben ned och dÄ började jag trÀna Ashihara Karate. Det var vÀndpunkten i mitt kampsportintresse, nu började jag trÀna hÄrt...oftast 6 pass i veckan. Jag Äkte pÄ varenda lÀger som fanns i sverige. 1995 tog jag mitt svarta bÀlte i holland. 1998 rÄkade jag av en slump höra talas om en mma tÀvling som hette Fighter Open. SÄ jag trÀnade 2 v och stÀllde upp och kom tvÄa. DÄ mötte jag Àven Augus Wallén som hjÀlpte mig starta upp en Shootfighting klubb i Kalix. Sedan dess har jag tÀvlat i Shootfighting, Submissionwrestling och Karate. Jag har pÄ senare Är mest trÀnat i SödertÀlje mma och BJJ. Waldo som instruerar dÀr Àr en aldrig sinande kÀlla av kunskap Jag har Àven kört en del pÄ Sthlm Shoot och Hilti. Men sedan flytten feb 2008 till knivsta sÄ hÄller jag till pÄ www.klubben.se/kampform. Dvs nÀr jag inte instruerar pÄ Form i knivsta www.formhuset.se

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s